
ANZAC sausainiai
ANZAC sausainiai yra populiarūs Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje. Šie sausainiai gaminami iš avižų, kokoso ir medaus. Puikus pasirinkimas saldžiam užkandžiui.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Rudas cukrus suteikia sausainiams daugiau spalvos ir skonio.
Jei neturite kokoso, galite jį pakeisti daugiau sirupo ir avižų.
Kepimo soda ir vanduo suteikia sausainiams traškumo ir spalvos.
Patarimai
Rudas cukrus suteikia sausainiams daugiau spalvos ir skonio.
Jei neturite kokoso, galite jį pakeisti daugiau sirupo ir avižų.
Kepimo soda ir vanduo suteikia sausainiams traškumo ir spalvos.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Sumaišykite miltus, cukrų, avižinius dribsnius ir kokoso drožles dubenyje.
- 2
Puode išlydykite sirupą ir sviestą. Į sirupo mišinį įpilkite kepimo sodą ir vandens.
- 3
Sumaišykite šlapius ir sausus ingredientus, prireikus pridėkite vandens. Formuokite mažus rutuliukus ir plokštinkite juos ant kepimo skardos.
- 4
Kepkite 150°C temperatūroje apie 20 minučių arba kol sausainiai taps auksinės spalvos.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Gentgeen ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: me (w:User:pfctdayelise) (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 2.5
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia