
Ashwe sriuba – Nigerijos roselle lapų sriuba
Ashwe sriuba – greitai paruošiama Nigerijos sriuba iš roselle lapų. Puikus pasirinkimas mėgstantiems egzotiškus skonius, derinamus su jautiena ir palmių aliejumi.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Jei neturite ashwe lapų, juos galima pakeisti špinatais.
Patarimai
Jei neturite ashwe lapų, juos galima pakeisti špinatais.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Trintuvu sutrinkite čili pipirus, pomidorus ir svogūną.
- 2
Nuskinkite ir susmulkinkite ashwe lapus.
- 3
Puode įkaitinkite šiek tiek palmių aliejaus. Sudėkite sutrintą daržovių mišinį, ashwe lapus ir jautieną.
- 4
Pagardinkite druska pagal skonį ir lėtai maišykite. Virkite 5–6 minutes, tuomet patiekite.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Taoheedah ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: AnonymousUnknown author (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 4.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia