
Azijos įkvėptos vištienos salotos
Ši vištienos salota įkvėpta Azijos skonių: sojos padažo, imbiero, sezamo ir mango. Gaivus ir lengvas patiekalas, tinkamas pietums ar vakarienei.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Galite pridėti šviežių žolelių, pvz., kalendrų ar baziliko, kad salotos būtų aromatingesnės.
Patarimai
Galite pridėti šviežių žolelių, pvz., kalendrų ar baziliko, kad salotos būtų aromatingesnės.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Dideliame puode panardinkite brokolius ir žirnelių ankštis į verdantį vandenį 30 sekundžių. Nusausinkite ir trumpai palaikykite šaltame vandenyje. Gerai nusausinkite.
- 2
Dideliame dubenyje sumaišykite blanširuotus brokolius ir žirnelių ankštis su mišriomis salotomis, kopūstais ir morkomis.
- 3
Į salotas įdėkite supjaustytą grilyje keptą vištieną.
- 4
Apipilkite salotas pasirinktu padažu ir gerai išmaišykite, kad pasiskirstytų tolygiai.
- 5
Salotas padalinkite į 4 lėkštes, viršuje dėkite mango kubelius ir pabarstykite sezamo krekeriais pagal skonį.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Psychofarm ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Nikchick (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 2.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia