Ragaujam.lt
Namų gamybos barbekiu padažas stiklainyje

Barbekiu padažas I – paprastas ir skanus

Šis paprastas barbekiu padažas puikiai tinka kasdieniams patiekalams, net su likusiais mėsos gabalėliais. Dera su ryžiais, soda ar garintomis daržovėmis.

Įvertinkite receptą
🕒35 min
👥8 porcijos
📊labai lengvas

Ingredientai

Rudasis cukrus*
62.5 ml
Česnako milteliai*
15 ml
Paprikos milteliai*
15 ml
Druska*
10 ml
Malti kavos pupelės*
6.66 ml
Kečupas*
250 ml
Vanduo*
125 ml
Baltasis actas*
45 ml
Viskių arba konjako
pagal skonį
Citrinos sultys
pagal skonį

* Pagrindiniai ingredientai

Patarimai

  • Galite pridėti 5 ml svogūnų miltelių arba aromatinių žolelių, pavyzdžiui, čiobrelių ar rozmarino.

  • Jei naudosite ryžių actą, sumažinkite baltojo acto kiekį iki 30 ml.

Gaminimo instrukcijos

  1. 1

    Visus ingredientus sudėkite į puodą ir gerai išmaišykite.

  2. 2

    Leiskite padažui virti ant mažos ugnies apie 30 minučių, retkarčiais pamaišant.

Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.

Recepto autorius: AlbertCahalan

Šaltinis: Wikibooks

Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.

Nuotrauka: QuickQuokka (profilis)

Šaltinis: Wikimedia Commons

Licencija: CC0

Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.

Daugiau informacijos čia