
Beurre Manié - prancūziškas sviestas ir miltai
Beurre manié - tai prancūziškas sviesto ir miltų mišinys, naudojamas sriuboms ir padažams tirštinti. Jis pagamintas iš lygiomis dalimis sumaišyto minkšto sviesto ir miltų.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Norėdami sutirštinti sriubas ar padažus, įplakite 2 šaukštus beurre manié ir virkite, kol sutirštės.
Jei norite ilgiau laikyti, suformuokite mažus rutuliukus ir užšaldykite. Prieš naudojant, visiškai atšildykite.
Patarimai
Norėdami sutirštinti sriubas ar padažus, įplakite 2 šaukštus beurre manié ir virkite, kol sutirštės.
Jei norite ilgiau laikyti, suformuokite mažus rutuliukus ir užšaldykite. Prieš naudojant, visiškai atšildykite.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Sumaišykite sviestą ir miltus dubenyje. Naudokite rankas arba šakutę, kad gerai išminkyti mišinį, kol jis taps vienalytis.
- 2
Naudokite iš karto arba laikykite šaldytuve, kaip nurodyta pastabose.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Xeverything11 ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Alec Vuijlsteke (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY 2.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia