
Binagoongan su krevetėmis ir šiaudų pasta
Binagoongan - tai filipinų virtuvės patiekalas, kurio pagrindas yra kiauliena ir krevetės, troškinti su šiaudų pasta. Šis patiekalas pasižymi intensyviu umami skoniu, todėl dažniausiai patiekiamas su baltaisiais ryžiais.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Jei norite daugiau skonio, galite pridėti šviežių čili pipirų.
Patarimai
Jei norite daugiau skonio, galite pridėti šviežių čili pipirų.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir apkepkite kiaulienos gabalėlius, kol jie paruduos.
- 2
Keptuvėje su kiauliena sudėkite česnakus, svogūnus ir pomidorus. Troškinkite, kol daržovės suminkštės.
- 3
Įdėkite krevetes ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Troškinkite, kol krevetės bus paruoštos.
- 4
Pridėkite šiaudų pastą, actą ir vandenį, ir virkite, kol kiauliena taps minkšta. Jei norite, galite sumažinti skysčio kiekį.
- 5
Patiekite su baltaisiais ryžiais. Skanaus!
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Cryptic ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Judgefloro (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia