
Cezario salotos su Romaine
Cezario salotos yra klasikinis patiekalas, dažnai patiekiamas Amerikos restoranuose. Šios salotos yra laikomos "salotų karaliumi" dėl savo unikalaus skonio ir paruošimo būdo.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Romaine salotų pjaustymas nesukels jų rudavimo (tai mitas), todėl drąsiai naudokite peilį.
Patarimai
Romaine salotų pjaustymas nesukels jų rudavimo (tai mitas), todėl drąsiai naudokite peilį.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Apšlakstykite Romaine salotas 2 valgomaisiais šaukštais alyvuogių aliejaus. Gerai išmaišykite.
- 2
Įberkite jūros druskos ir juodųjų pipirų. Vėl gerai išmaišykite.
- 3
Apšlakstykite raudonojo vyno actu ir vėl sumaišykite.
- 4
Vorčesterio padažą užpilkite ant salotų ir gerai sumaišykite.
- 5
Ant salotų uždėkite kiaušinius ir sumaišykite. Patiekite su česnakiniais krekeriais.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: 81.77.77.122 ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: User Novellina on en.wikipedia (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: Public domain
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia