
Cholley - Avinžirnių Karis
Cholley yra populiarus Indijos ir Pakistano patiekalas, pagamintas iš avinžirnių, svogūnų, pomidorų ir prieskonių. Šis patiekalas puikiai tinka su ryžiais arba duona.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Pridėkite kokoso drožlių ir juodųjų pipirų pagal skonį.
Patarimai
Pridėkite kokoso drožlių ir juodųjų pipirų pagal skonį.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Nuplaukite avinžirnius ir užmerkite juos per naktį. Įsitikinkite, kad avinžirniai yra gerai panardinti į vandenį.
- 2
Kitą dieną nusausinkite vandenį, sudėkite avinžirnius į puodą ar greitpuodį. Užpilkite 500 ml šviežio vandens ir druskos pagal skonį, virkite, kol avinžirniai suminkštės.
- 3
Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir sudėkite kalendros, kmynų ir juodgrūdės sėklas. Kai pradės traškėti, pridėkite svogūnus ir česnakus, kepkite, kol svogūnai tampa permatomi.
- 4
Pridėkite garam masala, pomidorus, ciberžolę ir druską. Įmaišykite virtus avinžirnius, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15 minučių.
- 5
Pateikite patiekalą dubenyje, papuoškite šviežiomis kalendromis ir patiekite su ryžiais ar duona.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: 202.161.4.159 ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Simon Law (sfllaw) from Montréal, QC, Canada (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 2.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia