
Cirdingis su mėsa ir koldūnais
Cirdingis – tai tradicinis Čečėnijos patiekalas, kuriame dera mėsa ir koldūnai. Šis sotus patiekalas dažnai patiekiamas su įvairiais padažais. Jis dar žinomas kaip 'galniš'.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Pomidorų pastą galite keisti pomidorų padažu pagal savo skonį.
Patarimai
Pomidorų pastą galite keisti pomidorų padažu pagal savo skonį.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Supjaustykite raudoną mėsą mažais gabalėliais. Pagardinkite druska ir česnakais.
- 2
Iš miltų, druskos ir vandens paruoškite tešlą koldūnams. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite į mažus kvadratėlius.
- 3
Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio dėkite mėsą ir formuokite koldūnus. Įsitikinkite, kad kraštai gerai užspausti.
- 4
Koldūnus virkite verdančiame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių, kol jie iškils į paviršių.
- 5
Koldūnus patiekite kartu su pomidorų padažu ir mėsa. Skanaus!
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Johnleemk ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Şamil Korkmaz (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: Public domain
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia