Ragaujam.lt
Cirdingis su mėsa ir koldūnais, tradicinis čečėnų patiekalas

Cirdingis su mėsa ir koldūnais

Cirdingis – tai tradicinis Čečėnijos patiekalas, kuriame dera mėsa ir koldūnai. Šis sotus patiekalas dažnai patiekiamas su įvairiais padažais. Jis dar žinomas kaip 'galniš'.

Įvertinkite receptą
🕒90 min
👥4 porcijos
📊lengvas

Ingredientai

Jautienos sprandinė*
1 kg
Miltai*
500 g
Česnakai*
3 skiltelės
Druska*
Pagal skonį
Pomidorų pasta*
Pagal skonį
Alyvuogių aliejus*
Pagal skonį

* Pagrindiniai ingredientai

Patarimai

  • Pomidorų pastą galite keisti pomidorų padažu pagal savo skonį.

Gaminimo instrukcijos

  1. 1

    Supjaustykite raudoną mėsą mažais gabalėliais. Pagardinkite druska ir česnakais.

  2. 2

    Iš miltų, druskos ir vandens paruoškite tešlą koldūnams. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite į mažus kvadratėlius.

  3. 3

    Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio dėkite mėsą ir formuokite koldūnus. Įsitikinkite, kad kraštai gerai užspausti.

  4. 4

    Koldūnus virkite verdančiame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių, kol jie iškils į paviršių.

  5. 5

    Koldūnus patiekite kartu su pomidorų padažu ir mėsa. Skanaus!

Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.

Recepto autorius: Johnleemk ir bendraautoriai

Šaltinis: Wikibooks

Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.

Nuotrauka: Şamil Korkmaz (profilis)

Šaltinis: Wikimedia Commons

Licencija: Public domain

Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.

Daugiau informacijos čia