
Dešrelės ir bulvių košė – tradicinis angliškas patiekalas
Šis tradicinis angliškas patiekalas sudarytas iš lėtai keptų dešrelių ir švelnios bulvių košės su sviestu ir pienu. Puikiai tinka jaukioms vakarienėms su šeima ar draugais.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Nepradurkite dešrelių – taip išsaugosite jų sultis ir skonį.
Patarimai
Nepradurkite dešrelių – taip išsaugosite jų sultis ir skonį.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Sudėkite dešreles ir kepkite apie 5 minutes, dažnai vartydami, kad apskrustų tolygiai.
- 2
Sumažinkite ugnį ir leiskite dešrelėms kepti lėtai apie 25 minutes, retkarčiais apversdami, kol jos visiškai iškeps.
- 3
Nulupkite ir supjaustykite bulves 1–2 cm gabalėliais. Virkite verdančiame vandenyje apie 15 minučių, kol suminkštės.
- 4
Nusausinkite bulves ir grąžinkite į puodą. Įdėkite sviestą ir įpilkite pieno, tada sutrinkite bulves iki vientisos masės.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Mcld
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: avlxyz (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 2.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia