
Grietinėlės grybų makaronai
Šis kreminis grybų makaronų receptas patenkins jūsų stipriausius itališko maisto potraukius, suteikdamas puikų skonį ir mitybos privalumus. Puikiai tinka vakarienei, nes paruošiamas vos per dvidešimt minučių.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Jei norite intensyvesnio skonio, naudokite kreminių grybų mišinį.
Patarimai
Jei norite intensyvesnio skonio, naudokite kreminių grybų mišinį.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Išvirkite makaronus pagal pakuotės instrukcijas, kol bus al dente. Tuo tarpu pradėsi ruošti padažą.
- 2
Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite česnakus. Įdėkite grybus ir kepkite, kol suminkštės.
- 3
Įpilkite vyno ir leiskite jam šiek tiek išgaruoti. Tada įpilkite grietinėlės ir vištienos sultinio. Pagardinkite druska ir pipirais.
- 4
Sumaišykite makaronus su padažu, suberkite parmezaną ir gerai išmaišykite. Papuoškite petražolėmis ir patiekite.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: NMaia ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Sharon Chen (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY 3.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia