Ragaujam.lt
Itališki kanoliai su traškiu tešlos apvalkalu ir saldžiu rikotos kremu

Itališki kanoliai pyragėliai su saldžiu kremu

Itališki kanoliai pyragėliai – tai saldūs desertai su traškiu tešlos apvalkalu ir kreminiu sūrio įdaru. Šis receptas padės jums pasigaminti puikius kanolius su rikotos, grietinėlės ir šokolado drožlių mišiniu.

Įvertinkite receptą
🕒20 min
👥4 porcijos
📊lengvas

Ingredientai

Kanolių apvalkalai*
4 vnt.
Rikota*
2 šaukštai
Cukrus*
1 šaukštas
Plakta grietinėlė*
1 šaukštas
Šokolado drožlės*
1 šaukštas
Glajus*
0.5 šaukšto

* Pagrindiniai ingredientai

Patarimai

  • Galite pakeisti šokolado drožles džiovintais vaisiais, kad suteiktumėte kitokį skonį.

Gaminimo instrukcijos

  1. 1

    Jei gaminate kanolių apvalkalus patys, pasiruoškite juos iš anksto. Jei naudojate pirktinius, tiesiog paruoškite juos naudojimui pagal pateiktas instrukcijas ant pakuotės.

  2. 2

    Sumaišykite rikotą su cukrumi, tada įmaišykite plaktą grietinėlę ir šokolado drožles. Mišinį gerai išmaišykite.

  3. 3

    Įdėkite rikotos mišinį į konditerinį maišelį ir pripildykite kanolių apvalkalus. Tai padės išlaikyti švarą ir tikslumą.

  4. 4

    Atvėsinkite kanolius šaldytuve bent 30 minučių prieš patiekdami, kad įdaras sustingtų ir skonis būtų optimalus.

Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.

Recepto autorius: 68.59.80.111 ir bendraautoriai

Šaltinis: Wikibooks

Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.

Nuotrauka: Stefano Mortellaro from Catania, Italy (profilis)

Šaltinis: Wikimedia Commons

Licencija: CC BY 2.0

Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.

Daugiau informacijos čia