Ragaujam.lt
Kalėdiniai cinamoniniai sausainiai su migdolų miltais ir cinamonu

Kalėdiniai cinamoniniai sausainiai

Šie Kalėdiniai cinamoniniai sausainiai – puikus šventinis skanėstas, lengvai pagaminamas ir puikiai tinka Kalėdų šventėms. Migdolų miltai, sviestas ir cinamonas sukuria nepakartojamą skonį, kuris džiugins visą šeimą.

Įvertinkite receptą
🕒20 min
👥24 porcijos
📊lengvas

Ingredientai

Migdolų miltai*
130g
Sviestas*
130g
Cukraus pudra*
130g
Kvietiniai miltai*
300g
Kiaušiniai*
2 vnt.
Vanilės ekstraktas*
1 arb. šaukštelis
Malti cinamonai*
2 arb. šaukšteliai
Druska*
0.5 arb. šaukštelio

* Pagrindiniai ingredientai

Patarimai

  • Tešla gali būti laikoma šaldytuve iki 4 dienų.

Gaminimo instrukcijos

  1. 1

    Sumaišykite visus ingredientus, kad susidarytų tešla. Tuomet padėkite ją į šaldytuvą vienai valandai.

  2. 2

    Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir kočėlu iškočiokite ploną sluoksnį. Išspauskite norimas formas su sausainių formelėmis.

  3. 3

    Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.

  4. 4

    Kepkite sausainius apie 10 minučių, kol jie tampa auksinės spalvos. Leiskite atvėsti.

Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.

Recepto autorius: L293D ir bendraautoriai

Šaltinis: Wikibooks

Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.

Nuotrauka: L293D (profilis)

Šaltinis: Wikimedia Commons

Licencija: CC BY-SA 4.0

Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.

Daugiau informacijos čia