
Mėlynojo pelėsinio sūrio padažas
Mėlynojo pelėsinio sūrio padažas - tai klasikinis priedas prie salotų ar mėsos patiekalų. Šis receptas sujungia mėlynojo sūrio, grietinės, majonezo ir pasukų skonius. Puikiai tinka kaip užkandis ar garnyras prie įvairių patiekalų.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Patarimai
Padažą galima laikyti šaldytuve iki trijų dienų.
Patiekite su šviežiomis salotomis ar kepta mėsa.
Patarimai
Padažą galima laikyti šaldytuve iki trijų dienų.
Patiekite su šviežiomis salotomis ar kepta mėsa.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Sumaišykite visus ingredientus, išskyrus mėlynąjį pelėsinį sūrį, ir plakite, kol gausite vienalytę masę.
- 2
Supjaustykite mėlynąjį pelėsinį sūrį maždaug 1 cm kubeliais. Sūris dažnai būna trapesnis, todėl atsiras daug trupinių.
- 3
Įpilkite majonezo mišinį į serviravimo indą ir įmaišykite sūrio kubelius ir trupinius.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: Mahagaja ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: jules (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY 2.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia