
Morkų tortas su kremu
Morkų tortas yra gardus ir sultingas desertas, kuris puikiai tiks prie kavos puodelio. Šis receptas pasižymi cinamono ir citrinos natomis, o kremas iš grietinėlės sūrio suteikia švelnią tekstūrą. Tikra klasika, kurią verta išbandyti!
Ingredientai
Glajus
* Pagrindiniai ingredientai
* Glajus
Patarimai
Jei norite mažiau saldaus, sumažinkite cukraus kiekį.
Papuoškite tortą riešutais, kad suteiktumėte papildomo skonio.
Patarimai
Jei norite mažiau saldaus, sumažinkite cukraus kiekį.
Papuoškite tortą riešutais, kad suteiktumėte papildomo skonio.
Gaminimo instrukcijos
- 1
Ištirpinkite margariną ir cukrų, tada įmaišykite sausus ingredientus. Po to įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite.
- 2
Į masę įmaišykite razinas ir riešutus, kol viskas gerai susijungs.
- 3
Kepti 180°C temperatūroje apie 50 minučių, naudojant riebalais išteptą formą su kepimo popieriumi apačioje.
- 4
Sumaišykite visus glajaus ingredientus dubenėlyje, kol gausite vienodą masę. Kai tortas atvės, užtepkite glajų ant torto viršaus.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: DavidFraser ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: Silar (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 3.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia