
Šokoladiniai pyragėliai
Šie šokoladiniai pyragėliai yra lengvai pagaminami, tačiau tešlą reikia atšaldyti kelias valandas. Jie pasižymi stipriu šokolado skoniu ir įspūdinga juodai balta išvaizda. Viena porcija pagamina 3-4 dešimtis pyragėlių.
Ingredientai
* Pagrindiniai ingredientai
Gaminimo instrukcijos
- 1
Sumaišykite aliejų, šokoladą ir cukrų. Gerai išmaišykite, kad visi ingredientai susijungtų.
- 2
Vienu metu įmaišykite po vieną kiaušinį, kol masė bus gerai sumaišyta. Įpilkite vanilės.
- 3
Į šokolado mišinį įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Viską gerai išmaišykite.
- 4
Tešlą atšaldykite kelias valandas arba per naktį, kad ji sutvirtėtų.
- 5
Įkaitinkite orkaitę iki 175°C.
- 6
Šaukšteliu paimkite tešlos, apvoliokite cukraus pudroje ir suformuokite rutuliukus.
- 7
Rutuliukus dėkite ant riebalais pateptos kepimo skardos, palikdami tarp jų maždaug 5 cm tarpus. Kepkite 10-12 minučių.
Šis receptas yra lietuviška originalaus Wikibooks turinio versija. Tekste atlikti vertimo ir redakciniai pakeitimai.
Recepto autorius: 24.3.101.51 ir bendraautoriai
Šaltinis: Wikibooks
Turinys licencijuotas pagal Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA 4.0) licenciją. Naudojant šį turinį, būtina nurodyti autorių, pateikti nuorodą į licenciją ir laikytis jos reikalavimų.
Nuotrauka: John V. Pozniak (profilis)
Šaltinis: Wikimedia Commons
Licencija: CC BY-SA 4.0
Nuotraukos dydis ir formatas galėjo būti optimiztuotas.
Daugiau informacijos čia